Excite

Madonna dumpte Jesus Luz voor Michael Jackson

De King of Pop heeft naar verluid al een tijdje een relatie met Madonna, de Queen of Pop. Het lag voor de hand dat de twee elkaar wel zouden vinden na jaren ontwijken. Het koninklijke poppaar komt sinds vandaag openlijk uit voor hun verborgen liefde. Volgens insiders zou Michael de ware reden zijn voor de split tussen Madonna en toyboy Jesus Luz.

De twee hebben veel in gemeen: hun passie voor pop en hun leeftijd. Als goede vijftigers wordt het tijd dat ze het verwarrende leven in de popwereld inwisselen voor wat stabiliteit. Beide sterren willen zich nu settelen en zouden dat het liefst met elkaar doen. Ook hun kinderwens komt volledig overeen: Michael Jackson was al van plan om een kind te adopteren, dus planden de twee dat iemand naar Malawi zou gaan om het kindje op te halen. Aangezien Michael druk bezig is met de voorbereidingen op de 02-concerten en zijn gezondheid ook niet al te best is, neemt Madonna deze taak op zich.

De twee zijn nog niet vaak samen gespot maar nu hun relatie publiek is geworden, zullen de eerste kiekjes van het gelukkige paar niet lang op zich laten wachten. We houden u op de hoogte.

Update 2 april: gisteren was het 1 april

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020