Excite

Madonna en Jesus naar de Oscars

Popster Madonna is met haar vriendje Jesus Luz naar de Oscaruitreiking gegaan. Ze wilde hiermee duidelijk maken dat het fotomodel wel degelijk haar vriendje is. Hij is zeker geen toy doll, zoals jongens worden genoemd met een oudere vriendin.

Er wordt al een tijdje flink gespeculeerd door de pers of de relatie tussen Madonna en Jesus Luz geen opgezet spel was. Het zou een manier kunnen zijn om het tijdschrift W te promoten. In dit tijdschrift is een spraakmakende fotoreportage van de beroemde fotograaf Steven Klein verschenen. In deze fotoreportage ligt de zangeres te rollebollen met enkele jonge jongens. Eén van deze jongens is Jesus Luz.

Tijdens de tour van Madonna in 2008 werd officieel bekend gemaakt dat de zangeres zou scheiden met Guy Ritchie na een huwelijk van bijna acht jaar. De definitieve scheiding was op 21 november 2008. Madonna heeft tijdens deze periode geen enkel optreden afgezegd. Ook zei ze tijdens de optredens geen woord over de scheiding.

Madonna zal een nieuwe tour in 2009 hebben. De officiële website van Madonna heeft bevestigd dat de zangeres op 11 juli zal optreden op het festivalterrein van Rock Werchter.

Bekijk de fotospecial van Jesus en Madonna

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020