Excite

Madonna en Robbie Williams doen mee aan X-Factor

In Engeland gaat binnenkort X-Factor weer beginnen. De grootste talentenshow ter wereld wordt weer georganiseerd door Simon Cowell, die erg rijk is geworden van mensen die niet tot nauwelijks kunnen zingen. Met af en toe een uitzondering. Zo was vorig seizoen Susan Boyle de grote doorbraak van Britain's Got Talent in Engeland. Maar nu is er van te voren al gezorgd voor ophef. Dat moet ook wel, want iedereen verwacht groter, beter en meer spektakel van de Britten. Daarom komen er een paar hele bijzondere coaches bij de X-Factor.

Simon Cowell heeft een aantal grote namen gestrikt om de finalisten te coachen. Madonna en Robbie Williams schijnen te hebben toegezegd om de beste amateurs die uit de talentenjacht tevoorschijn kwamen nog beter te maken. Kijk, dat is natuurlijk leuk. Madonna die gaat vertellen hoe je beter kunt zingen. Of Robbie Williams die vertelt wat er mis is aan je houding. Maar daar houdt het nog niet op. Ook Rihanna en Whitney Houston zijn gestrikt om te helpen bij het coachen. Geen verkeerde namen, zo lijkt het.

X-Factor Engeland doet het al een tijd goed met grote namen. Vorig jaren waren de coaches de boyband Westlife, Gary Barlow en Mark Owen van Take That en tot slot ook nog eens Beyoncé. Ook niet verkeerd. Maar dit jaar hebben de producenten dus besloten om echt diep in de buidel te tasten. De grote namen zijn aangetrokken om te zorgen dat de X-Factor absoluut alle andere televisieprogramma's op zondagavond in Engeland verslaat. Dat zal met namen als Madonna en Robbie Williams waarschijnlijk ook wel gaan lukken.

Afbeelding: Telegraph.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018