Excite

Madonna twee keer in Ziggo Dome Amsterdam

Op 8 juli komt Madonna naar Nederland toe voor een extra concert, zo maakte Mojo Concerts vandaag bekend. Binnen een half uur waren alle kaarten voor het optreden van de popdiva op 7 juli uitverkocht. Vanaf volgende week zaterdag om 10 uur ‘s ochtends gaan de zeer gewilde kaarten in de verkoop voor het extra concert. Madonnafans die ook misgrijpen bij het tweede concert, kunnen tevens bij het concert in Brussel terecht. De voorverkoop begint daar op 17 februari. Madonna is nog met haar show te zien in 26 Europese steden.

Madonna 2012 World Tour

De 53-jarige zangeres doet Amsterdam aan in het kader van haar wereldtournee Madonna 2012 World Tour. De tour valt samen met de release van Madonna’s nieuwste album M.D.N.A., dat vanaf 26 maart te koop is. De eerste single van het album is Give Me All Your Luvin’ waaraan ook de zangeressen Nicki Minaj en M.I.A. aan meewerkten. De single werd vorige week tijdens Madonna’s optreden op de Superbowl al ten gehore gebracht, wat een relletje veroorzaakte. Rapper M.I.A. stak namelijk haar middelvinger op naar de camera tijdens het optreden. Madonna noemde de actie 'kinderachtig'.

Madonna: ik ben veel geld waard

In Amerika is kritiek gekomen op de hoge toegangsprijs, die soms wel oploopt tot 300 dollar. In het tijdschrift Newsweek liet Madonna in een interview blijken dat zij het wel vindt meevallen met de bedragen. Ze irriteert zich zelfs aan de kritiek: “Mensen geven constant 300 dollar uit aan gekke dingen, zoals bijvoorbeeld een tas. Dus: werk het hele jaar door, schraap het geld bij elkaar en kom naar de show. Ik ben het waard.” Toegangsprijzen voor kaarten van de Madonna 2012 World Tour in Nederland liggen tussen de 45 en 175 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019