Excite

Madonna verruilt jonge lover voor oudere vriend

Madonna heeft haar 23-jarige lover Jesus aan de kant gezet voor een ouder exemplaar. Met 24 jaar is nieuwe liefde Jon Kartajarena niet heel veel ouder, maar het gaat in ieder geval de goede kant op met de leeftijdsgrens van de popdiva.

Madonna wist heel wat los te maken toen ze na haar scheiding van regisseur Guy Ritchie een relatie aanging met de veel jongere Jesus. Tegen alle verwachtingen in, leek de relatie aardig stand te houden. De twee zouden zelfs trouwplannen hebben.

Vorige week werd echter bekend dat de twee uit elkaar zijn gegaan. Volgens bronnen zou Jesus het uit hebben gemaakt, maar dat bleek niet waar te zijn. Madonna had hem juist de deur gewezen, omdat hij vreemd was gegaan met een jonger model. De zangeres heeft hem daarom niet alleen uit huis gezet, maar ook tegen al haar vrienden in de modewereld gezegd dat ze hem niet meer als model in moeten huren.

Erg lang hoeft de 51-jarige Madonna niet te treuren, want ze zou nu gevallen zijn voor de charmes van Jon, die ze ontmoette bij de première van A Single Man. Jon, ook model, speelde daarin een rol. Madonna zou behoorlijk geflirt hebben met de veel jongere Jon en bronnen in haar omgeving wisten al te melden dat ze had aangegeven dat ze zo onder de indruk was van het 24-jarige model, dat ze van plan was om hem vaker te zien. De kansen van Jesus lijken dus volledig verkeken.

Afbeelding: Flickr account Alessio85

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019