Excite

Madonna wil eigen fitnessketen

Hoewel de twee sterren inmiddels allang geen beste vriendinnen meer zijn, lijken Madonna en Gwyneth Paltrow toch nog wel iets gemeen te hebben: net als Gwyneth wil Madonna nu ook haar eigen fitnesscentra openen. Uiteraard gaat de queen of pop niet voor één vestiging, maar een wereldwijde keten.

De eerste vestiging van de sportschool, die Hard Candy gaat heten, wordt geopend in Mexico. Madonna zal zelf aanwezig zijn bij de officiële opening, op 29 november. Het gaat om een enorm complex van maar liefst 2700 vierkante meter. De sportschool staat in een exclusief deel van Mexico-stad, Bosques de las Lomas.

Madonna denkt dat zij de aangewezen persoon is om een fitnessketen op te starten. Ze is namelijk haar heel leven al bezig met het koesteren, versterken en verbeteren van haar lichaam en geest en heeft bovendien bij honderden fitnesscentra over de hele wereld kunnen kijken. Madonna staat erom bekend regelmatig wat ver te gaan in haar fitnessregime, maar gezegd moet worden dat weinig mensen er op haar leeftijd nog zo goed uitzien als zijzelf.

Het idee voor de sportscholen ontstond al in 2008. Toen raakte Madonna in gesprek met Mark Mastrov. Hij is de eigenaar van 24 Hour Fitness, een keten met 42 sportscholen in 17 landen. Vervolgens heeft Madonna haar eigen idee met Mark en haar manager uitgewerkt. Waar en wanneer volgende vestigingen geopend zullen worden, is op dit moment nog niet bekend.

Afbeelding: Flickr, gebruiker shankbone

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020