Excite

Madonna’s toyboy praat over relatie

Madonna’s allernieuwste toyboy, de 24-jarige Brahim Zaibat uit Frankrijk, heeft een boekje open gedaan over zijn relatie met Madonna. Zo vertelde hij onder meer over zijn eerste ontmoeting met de superster en over zijn eerste indruk van de zangeres.

Zaibat vertelde aan het Britse magazine Grazia dat hij Madonna ontmoette bij de lancering van haar kledinglijn. In september kwam de lijn die Madonna met haar dochter opzette, Material Girl, op de markt. Tijdens die lancering moesten verschillende dansers, waaronder Zaibat, optreden. Na zijn optreden werd Zaibat door de superster bedankt voor zijn inzet. Hoewel hij erg onder de indruk van haar was en haar graag wilde ontmoetten, zegt Zaibat dat hij niet zenuwachtig was en vertelt hij dat ze eigenlijk zoals elke andere vrouw is.

Tijdens een feestje in New York werden de twee dansend en zoenend gespot. Volgens Zaibat was dat niet bedoeld om hun relatie wereldkundig te maken, maar hadden ze gewoon wat plezier met vrienden. Omdat hij met Madonna aan het flirten was en al snel bleek dat de twee een relatie hadden, was het nieuws natuurlijk ook veel groter. Dat het allemaal zo snel naar buiten is gekomen, vindt Zaibat niet erg. Hij zegt dat zijn leven niet veel veranderd is en dat hij nog steeds dezelfde persoon is.

Het is niet voor het eerst dat Madonna voor een jonge man kiest. Eerder had ze langere tijd een relatie met Jesus Luz, een jong Braziliaans model.

Afbeelding: divulgation

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020