Excite

'Magnetische' jongen bezit mysterieuze krachten

De zesjarige Ivan Stoiljkovic uit Kroatië heeft een bijzondere gave. Volgens zijn familie is het lichaam van de jongen namelijk magnetisch. Regelmatig paradeert hij door de straten van het dorpje Koprivnica terwijl lepels, vorken, mobiele telefoons en andere metalen voorwerpen het lichaam van Ivan sieren.

In totaal kan de jongen maar liefst 25 kilogram aan voorwerpen 'vast houden'. In een Kroatische nieuwsreportage is te zien hoe Ivan behangen wordt met een twee gewichten, in een koekenpan, die weer in een braadpan zit. Klaarblijkelijk zonder enige inspanning plakken de zware metalen objecten aan het lichaam van de kleine Kroaat.

Leuk, zou je denken, maar behalve dat je je sleutels nooit kwijt raakt, heb je er niet zo veel aan. Nou, in het Kroatische dorp gaan geruchten dat Ivan naast magnetisch ook nog bovennatuurlijk sterk is en met zijn handen mensen kan genezen. Kijk, dan wordt het interessant.

"De buikpijn van zijn opa heeft hij weg kunnen nemen door zijn helende handen te gebruiken. En ook het been van zijn buurman heeft hij genezen," zo zegt de familie van de jongen in de Britse krant Metro. Daar kan Jomanda nog wat van leren. Of de claims van de Kroaten steek houden, valt natuurlijk niet te bewijzen, maar een aparte verschijning is Ivan Stoiljkovic zeker.

Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019