Excite

Mai-Lan uitgeroepen tot playmate van het jaar

Mai-Lan is uitgeroepen tot playmate van het jaar. Mai-Lan heeft een exotisch uiterlijk en is pas 20 jaar. Vorig jaar werd ze al hoogstpersoonlijk uitgenodigd door de bekende Playboy-baas Hugh Hefner. Mai-Lan was in het playboy mansion voor een internationale fotoshoot.

Hoofdredacteur Jan Heemskerk zegt over het model: ‘We hebben een covershoot met Mai-Lan gehad. Het resultaat is verbluffend. Ik voorspel haar een grote toekomst.’ Mai-Lan schreef zich twee jaar geleden in voor een Playmate-casting. Dat deed ze eigenlijk vooral voor de grap. Tot haar grote verbazing werd ze uitgekozen en verscheen daarna in het jubileumnummer van Playboy.

Voor Mai-Lan waren er nog andere Playmates, zoals onder anderen Dorien Rose, Olga Urashova, Marcella Nihof en Meike Schulte. Behalve de fotoshoot die Mai-Lan heeft gehad en de titel die ze heeft gekregen, mag ze ook toetreden tot het ‘Genootschap van de Playmates van het Jaar’.

Playboy is het populairste erotisch getinte magazine ter wereld. Het werd in 1953 opgericht door Hugh Hefner en is in de loop der jaren flink gegroeid. De Nederlandse versie bestaat sinds mei 1983. Van het blad bestaat ook een editie speciaal voor vrouwen. Dit is Playgirl. Dit blad wordt echter niet in de Nederlandse taal uitgegeven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020