Excite

Man achtervolgd om nepdrugs

Een motoragent heeft op de snelweg ter hoogte van Maarssen een tweetal mannen opgepakt, die een derde man met hoge snelheid achtervolgden en daarbij uit de bocht vlogen. Het tweetal claimde dat de achtervolgde hen nepdrugs had verkocht.

De man die achtervolgd werd, een 25-jarige man uit Vleuten, stopte bij de motoragent en vertelde dat de twee andere mannen hem achterna zaten en met een pistool hadden bedreigd. De koene motoragent twijfelde geen moment, trok zijn vuurwapen en rekende de twee brokkenpiloten in. Uiteraard na om assistentie te hebben gevraagd, maar toch.

Volgens de 48-jarige bestuurder uit Heemskerk en zijn 25-jarige compagnon hadden ze een goede reden om achter de Vleutenaar aan te zitten. Volgens de twee was dit namelijk een dealer die hen een pakketje gevuld met nepdrugs had verkocht.

Het vuurwapen waar de Vleutenaar van zei mee te zijn bedreigd werd niet door de politie gevonden. Wel vonden ze een pakketje waar mogelijk nepdrugs in zaten. De twee verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en opgesloten. De vermeende nepdealer deed aangifte van bedreiging. Op dit moment onderzoekt de politie de ware toedracht van het incident.

Afbeelding: Flickr, gebruiker FacemePLS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021