Excite

Man gooit vrouw in de gracht

Er zijn soms van die momenten dat je je afvraagt hoe het gesteld is met je relatie. Als het niet goed gaat kan je ervoor kiezen om uit elkaar te gaan. Maar als je de relatie nog een kans wil geven praat je, normaal gesproken, de problemen met elkaar uit. In Den Helder heeft een stelletje aangetoond hoe dat in ieder geval niet moet.

Een 26-jarige vrouw en een 29-jarige man uit Den Helder hielden hun huwelijk niet vol en gingen uit elkaar. Redenen onbekend. De vrouw dacht waarschijnlijk de problemen als volwassen mensen uit te kunnen praten, en ging in de nacht van woensdag op donderdag bij de man langs.

Het was rond half twee 's nachts, en de 29-jarige man deed de deur niet open voor zijn ex-vrouw. Begrijpelijk zou je denken; die ligt vast te slapen. Zo niet de vrouw. In plaats van het de volgende ochtend weer te proberen sloeg ze een raam in. Dat zette zoden aan de dijk. Prompt verscheen de voormalige echtgenoot ten tonele. Niet om de boel netjes uit te praten overigens. Hij greep de vrouw vast en gooide haar in de voor zijn huis liggende gracht.

Inmiddels was de politie gewaarschuwd en zij troffen de vrouw rillend van de kou op straat aan. Toch knap dat ze op eigen houtje uit de gracht wist te klimmen. Ze deed aangifte van mishandeling en de man werd opgepakt. Na verhoor werd hij weer vrijgelaten.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Lumperjack

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020