Excite

Man in Florida zoent opblaaspoppen op parkeerplaats

In Florida vond wel een heel bizar ritueel plaats op de parkeerplaats van een winkelcentrum. De 51-jarige George Bartusek was bezig met het zoenen van twee opblaaspoppen in zijn auto. Omstanders (lees: Amerikanen) waren heel boos om zijn auto heen aan het staan en voelde zich verontwaardigd over zoveel schaamte- en bandeloosheid. O ja, Bartusek was naakt.

Voetbalmoeders en andere moralisten

Amerikanen vallen land na land binnen, staan de grootste armoede in hun eigen land toe en hebben de grootste porno-industrie ter wereld, maar iemand die in zijn blootje bezig is met twee opblaaspoppen op een parkeerplaats gaat ze te ver. In plaats van te lachen, de humor er van in te zien en het zo snel mogelijk op YouTube te krijgen, stonden de Amerikaanse voetbalmoeders en andere moralisten boos te schreeuwen en te wijzen naar George Bartusek. Die daar niets om gaf, want hij ging vrolijk door met zijn seksuele ritueel op de parkeerplaats.

Het ontbreken van een gevoel voor openbare kuisheid

Uiteindelijk werd Bartusek gearresteerd voor het verstoren van publieke zedelijkheid en het ontbreken van een gevoel voor openbare kuisheid. Bartusek zelf maakte het niet uit, waarschijnlijk omdat hij nog in de gloria was van de seks met zijn favoriete opblaaspoppen. Hij gaf als excuus voor zijn exhibitionisme dat hij naar het winkelcentrum was gegaan om kleren te kopen voor zijn opblaaspoppen. De politie nam bij zijn arrestatie de korte broek van George Bartusek mee als bewijs voor zijn onzedelijk gedrag. Hoe de poppen zich voelde na de daad, is niet bekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021