Excite

Man merkt echtgenote als terroriste aan

Een Britse man heeft wel een heel ludieke manier gevonden om het gezeur van zijn vrouw niet langer te hoeven aanhoren. Hij kreeg het namelijk voor elkaar om haar naam op een lijst met terroristen te zetten, waardoor ze naar haar vakantie Engeland niet meer inkwam. Drie jaar lang heeft ze vastgezeten in Pakistan.

Volgens de Britse krant The Daily Mail werkte de man bij de immigratiedienst en had hij daardoor de mogelijkheid om haar aan te melden als terrorist. De vrouw, die op dat moment in Pakistan op vakantie was, kreeg van Britse immigratiemedewerkers te horen dat haar aanwezigheid in Engeland ‘niet constructief zou zijn voor het grotere goed.’ Het vliegtuig kwam ze niet in, noch kreeg ze te horen wat er aan de hand was.

Na al drie jaar verlost te zijn van zijn vrouw probeerde de Engelsman promotie te maken. Tijdens zijn screening kwam de immigratiedienst erachter dat zijn vrouw op de lijst met van terrorisme verdachte personen stond. Na bekend te hebben dat hij haar daarop had gezet, kon de inventieve immigratiemedewerker de promotie op zijn buik schrijven. Sterker nog, hij mocht direct vertrekken.

Of de man ook vervolgd gaat worden is niet bekend. Mocht je een dergelijke actie van plan zijn, bedenk dan goed dat het wellicht toch makkelijker is om wél je sokken op te ruimen of het vuilnis buiten te zetten. Je vrouw het etiket ‘terrorist’ opplakken is niet alleen rigoureus, maar uiteindelijk ook weinig succesvol.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jon Olav

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018