Excite

Man Nigella Lawson verhoord door politie

Het leven van de 53-jarige Nigella Lawson lijkt perfect te zijn. Prachtige kinderen, een succesvolle carrière, een enorme schare aan fans en een gelukkig huwelijk. Al lijkt dat laatste deze week ineens niet meer zo’n zekerheid te zijn.

Op het internet zijn afgelopen weekend foto’s opgedoken van het stel, waarop te zien is hoe Charles Saatchi, de echtgenoot van Nigella, zijn eega bij de keel grijpt op het terras van een chique restaurant. De tv-kokkin verlaat daarop alleen het etablissement.

Verhoord door politie

Charles Saatchi is na de echtelijke ruzie verhoord door de politie. Tegen de politie vertelde hij dat een discussie over de kinderen uit de hand liep en hij uit zijn slof schoot. “De foto's zijn vreselijk en ze geven een heel ander beeld van wat er werkelijk is gebeurd,” vertelde hij. Later vertelde Saatchi de pers dat de ruzie niet veel voorstelde en dat hij Nigella slechts speels bij de nek had gepakt.

Opvliegend karakter

Speels of niet, later op de dag spotte paparazzi hoe Nigella met haar koffers in een taxi stapte. De twee kinderen van de verleidelijke televisie-chef zijn meegegaan naar het tijdelijke adres. Charles Saatchi is een zakenman en kunstverzamelaar, hij staat bekend om zijn opvliegende karakter: zijn eerdere huwelijk strandde vanwege zijn driftbuien.

Huiselijk geweld

Vooralsnog heeft de Britse politie alleen een waarschuwing gegeven aan de 70-jarige Charles Saatchi. De politie is verplicht om partijen te verhoren als er aanwijzingen zijn voor huiselijk geweld. Pas als Nigella Lawson een officiële aanklacht indient tegen haar echtgenoot kan er meer werk worden gemaakt van het voorval.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020