Excite

Man Trijntje Oosterhuis gaat vreemd

Het huwelijk van Trijntje Oosterhuis en haar man Sander van den Eemden verkeert in een diepe crisis. Het weekblad Weekend onthulde afgelopen weekend dat van den Eemden al drie jaar een affaire heeft met vriendin van Trijntje Oosterhuis Larissa van den Bemt. De twee kennen elkaar van hun werkzaamheden bij de VARA. Zij is redacteur, hij is hoofd informatieve programma’s. Sander werd al eerder meerdere malen "zeer innig" gespot met de vriendin van zijn vrouw.

Trijntje gedoogde affaire

Sander en Trijntje maken op dit moment een moeilijke tijd door. Volgens vrienden is het onwaarschijnlijk dat het ooit nog goed gaat komen tussen de twee. Trijntje heeft alle tijd van de affaire geweten, maar heeft het altijd gedoogd met het oog op haar gezin. Collega’s bij de VARA verbazen zich erover dat het zo lang heeft geduurd voordat de buitenechtelijke relatie naar buiten kwam. “Iedereen wist het, iedereen praatte erover.”

Geen geheim

Een bekende uit de televisiewereld zegt in De Telegraaf: “Het kwam zelfs regelmatig voor dat Sander gewoon gezellig bij Larissa in de Amsterdamse Pijp bleef slapen. En ik sta niet eens zo dichtbij hen. Maar er werd gewoon bepaald geen geheim van gemaakt.” De relatie zou zijn ontstaan toen Trijntje wekenlang in het buitenland was voor optredens.”

Kinderen

Trijntje en Sander trouwden in 2002 en hebben samen twee zoons: Jonas en Marijn. Een vriendin van Trijntje weet niet hoe het nu verder zal gaan met het huwelijk: “Ik denk dat Trijntje oprecht heeft gehoopt dat de verliefdheid een bevlieging zou zijn. Ze is een wijze vrouw, die vooral het beste wil voor hun twee kinderen.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020