Excite

Man verzwijgt miljonair te zijn

Pas nadat Joe Johnson zijn huwelijksaanzoek deed bij Lisa en het jawoord kreeg, vertelde hij dat hij een stuk rijker was dan ze al die tijd had gedacht. Joe Johnson had ooit de Lotto gewonnen en heeft ruim 11 miljoen euro ter beschikking. Dit had hij tijdens zijn relatie met Lisa geheim gehouden.

Lisa voelde zich behoorlijk bedrogen toen Joe zijn geheim vertelde. Hij had altijd tegen haar gelogen en nam haar constant mee naar de goedkoopste restaurants. Hij zei altijd dat hij weinig geld had uit een eerder huwelijk en Lisa kreeg het gevoel dat ze hem niet meer kon vertrouwen. Toen hij echter uitlegde dat hij het geheim wilde houden, omdat vrouwen vooral op zijn geld en niet op hem vielen, begreep ze hem wel.

Lisa ontmoette Joe voor het eerst in 2000. Joe kwam in een smerige landrover en had ook smerige kleding aan. In het restaurant betaalden ze ieder de helft en Lisa mopperde daar niet over. Ook tijdens de eerste vakantie hield hij de schijn op, door een kamer te boeken die oud en versleten was.

Het stel is nu zeven jaar gelukkig getrouwd en hebben een kind van drie. Uit een eerdere relatie had Lisa ook al een zoontje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020