Excite

Man zat twee dagen dood op het toilet van een ziekenhuis

Het is een vreemd idee: een man in het Atrium Medisch Centrum in Heerlen heeft twee dagen dood op een toilet gezeten. Je zou bijna denken dat de schoonmakers niet goed hebben opgelet, maar dit blijkt niet het geval te zijn. De schoonmakers hebben namelijk prima gehandeld. Tijdens het schoonmaken zagen ze dat de toiletdeur op slot was. Hier is melding van gemaakt. De technische dienst heeft er echter niks mee gedaan en de dag daarna hebben de schoonmakers opnieuw een melding gedaan van de deur die op slot zat. Er bleek een man op het toilet te zitten die overleden was.

De man had zich niet gemeld bij de ziekenpoli, maar dat was geen reden geweest tot paniek. Niemand had in de gaten dat hij was overleden op het toilet. De man was overleden aan een hartaanval. Hij leed al aan hart- en longklachten en is naar het toilet gegaan, voordat hij bij de poli moest zijn.

Volgens een woordvoerder was er nog niet eerder zoiets gebeurd. De man was al lang ziek, maar wilde ondanks dat alles zelf doen.

Veel mensen hebben geschokt gereageerd op het bericht. Ze vinden het maar vreemd dat het pas zo laat is opgevallen dat er een dode man op het toilet zat. Op diverse websites, waaronder Twitter, zijn er hele discussies te vinden over de kwestie.

De mensen die verantwoordelijk zijn voor deze blunder zijn hier streng op aangesproken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020