Excite

Manager Britney Spears legt vechtpartij uit

De manager van Britney Spears, Larry Rudolph, heeft de betekenis van de vechtscène in Britneys nieuwste video 'Hold it Against Me' uitgelegd. In de nu al veel besproken clip is de zangeres te zien terwijl ze loopt te knokken met een dubbelganger van zichzelf.

'Er zijn eigenlijk twee verschillende Britneys; de publieke Britney en de privé Britney,' zei Larry Rudolph tegen MTV. 'Soms hebben de twee ruzie met elkaar, maar meestal is dat niet zo. Daar draait de scène een beetje om. Ik denk dat het ook staat voor de kracht van Britney en dat ze na al die jaren nog steeds meedoet. Maar er zijn verschillende manieren om er naar te kijken,' liet de manager weten.

De vraag of Britney Spears voor de scène een look-a-like heeft ingezet werd ook beantwoord: 'de waarheid is dat ze een dubbelganger heeft gebruikt voor de vechtscènes.' Sinds de video aan het publiek is getoond is er veel kritiek op het gebruik van de Britney-double. Volgens een fan hebben de regisseurs slecht werk geleverd en lijkt de dubbelganger op een transseksueel.

Anderen vinden dat de clip de carrière van Britney Spears juist goed uitdraagt. Na een glansrijk begin kwam Britney in de problemen met zichzelf en moest ze knokken om er weer bovenop te komen. Uiteindelijk is dat gelukt en nu is ze terug; beter dan ooit.

Afbeelding: Flickr, gebruiker samlavi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020