Excite

Mannelijke Susan Boyle naakt over straat!

Zijn buren zullen ongetwijfeld even een tweede keer gekeken hebben toen zij de nieuwe X-factor favoriet Jamie naakt over straat zagen rennen. De mannelijke Susan Boyle, zoals hij vanwege zijn wilde hair-do en opmerkelijke talent ook wel genoemd wordt, verloor een weddenschap met een vriendin en moest daarom uit de kleren!

Tijdens een spelletje Deal Or No Deal met een vriendin wedde Jamie dat zijn vriendin niet op het vakje van 50.000 pond zou komen. Als dat wel het geval was, zou hij naakt over zijn Londense straat rennen. Helaas voor hem was het hartje winter en kwam zij wél terecht op het felbegeerde vakje. Voor de aspirant-zanger was er dan ook geen andere optie dan zijn kleding achter te laten en raakt over straat te rennen. Gelukkig zorgde zijn afrokapsel ervoor dat hij nog een beetje warm bleef.

Als Jamie niet naakt over straat rent, is hij hard bezig de harten van het Britse publiek te veroveren. De jury, waaronder de af en toe nogal nukkige Simon Cowell, heeft hij in ieder geval al voor zich gewonnen en gezien het grote aantal dateverzoeken dat aan hem gedaan wordt, geldt dit ook voor een groot deel van het publiek. ‘The Hairy Angel II’ zal zichzelf echter nog een aantal weken moeten bewijzen. Aan publiciteit heeft hij echter nog niets te klagen! Bekijk de auditie van Jamie Afro op youtube!

Afbeelding: The Sun

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021