Excite

Mannen Take That bespreken gevoelens in kleedkamer

De mannen van Take That bespreken hun gevoelens met elkaar in de kleedkamer, zo vertelde Gary Barlow. Hij vergelijkt het samenzijn met een sessie groepstherapie en zegt dat het behoorlijk heilzaam is.

Dit is nogal een verandering met vroeger, toen de kleedkamer meestal volgepakt was met vrouwen en bier. Tegenwoordig doen ze daar niet meer aan; de meeste mannen zijn gelukkig getrouwd en natuurlijk ook al een paar jaren ouder dan voor hun grote afscheid. Barlow is in ieder geval enthousiast over de verandering. Hij noemt het heilzaam om zoveel te praten en kan het iedereen aanraden.

Wel geeft Barlow aan dat de gesprekken niet altijd over serieuze onderwerpen gaan; ook spannende dingen komen regelmatig naar boven. Maar op details wil hij niet in gaan.

Mogelijk zal de groepssessie deze zomer wat uitbreiding krijgen. Dan treedt Take That namelijk samen op met de Pet Shop Boys tijdens hun grote tournee. Als ze dan een paar weken met elkaar op de weg zitten, kunnen een paar goede gesprekken natuurlijk niet uitblijven. Dan kan direct besproken worden of Robbie na de tour nu wel of niet bij de band blijft. De mannen hebben al aangegeven dat ze graag willen dat Robbie blijft, maar Robbie lijkt nog te twijfelen tussen een reünie en het nieuw leven inblazen van zijn eigen solocarrière.

Afbeelding: Flickr account joannelummy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020