Excite

Marco Borsato komt op Walk of Fame

Marco Borsato is vanaf nu ook te vinden op de Walk of Fame. Het gaat niet om de beroemde straat in Hollywood, maar om de Walk of Fame van het GelreDome. Daar trad de zanger afgelopen week op.

Borsato heeft inmiddels maar liefst 25 uitverkochte concerten in het stadion gehouden en de 25e keer was de afsluiter van zijn concertreeks 3Dimensies. Eerder zong hij tijdens de opening van het GelreDome in Arnhem, maar deed hij er ook tien keer een show van Symphonica in Rosso, gaf hij acht Wit Licht-shows en deed hij twee keer Marco & Friends. In totaal werden er vier Live in GelreDome 3Dimensies gegeven.

Voor een aantal grote fans van de zanger stond er nog iets bijzonders op het programma; honderd van hen mochten in het stadion kamperen en werden door Marco toegezongen voor het slapen gaan.

Voor Borsato zal het hartverwarmend zijn dat zijn fans het niet af hebben laten weten en ook voor deze shows massaal kaartjes hebben gekocht. Toen The Entertainment Group van de zanger failliet ging, bleek dat al zijn inkomsten uit de afgelopen jaren in rook op waren gegaan. De laatste keer dat hij in Arnhem op het podium stond, was nog voordat zijn bedrijf failliet was gegaan. Volgens de zanger heeft hem dat gevormd en is hij nu echt volwassen.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020