Excite

Marco Borsato: vandaag is zwart!

Marco Borsato zit op zwart zaad. Zijn bedrijf The Entertainment Group staat namelijk dik in het rood. Op zijn eigen website heeft Borsato aangegeven dat het bedrijf surseance van betaling heeft aangevraagd en wellicht afstevent op een faillissement. Borsato zegt dit uiteraard zeer te betreuren, na vijftien jaar hart en ziel in The Entertainment Group te hebben gestoken.

Borsato schrijft op zijn website dat het hele drama hem min of meer overkomen is. Hij weet dan ook nog niet wat het betekent voor zijn privéleven en zijn werk. De gevolgen zijn nog niet te overzien, zegt Marco Borsato. Pas de laatste weken is hem duidelijk geworden hoe ernstig de zaken er voor staan. De zanger vraagt zich af hoe het bedrijf, dat vele Nederlandse topartiesten onder haar hoeden heeft, het zover heeft kunnen laten komen?

Samen met vriend Guus Meeuwis heeft Marco Borsato geprobeerd The Entertainment Group te redden de afgelopen dag. Vanuit de media kwamen vele steunbetuigingen en Borsato heeft naar eigen zeggen ook veel steun aan zijn fans. Hij noemt zichzelf een rasoptimist, hoewel de huidige gang van zaken een flinke klap hebben veroorzaakt bij Borsato. Hoe en wanneer Borsato weer komt met nieuwe singles, albums of concerten, is nog niet bekend.

Afbeelding: Yme Bosma

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020