Excite

Mariah Carey doet geheimzinnig over babynamen

Mariah Carey maakt er een mooi toneelstukje van. Zaterdag beviel de 41-jarige zangeres van een tweeling, maar de namen van haar kindjes zijn nog steeds niet bekend. Bij Mariah Carey zelf wel, zo blijkt nu, maar ze vindt het leuk om haar fans nog even in spanning te houden.

Zo leuk zelfs, dat ze zich er ogenschijnlijk flink mee vermaakte op Twitter: "So we r bout 2 reveal the actual names and b4 we tell em 2 our friends etc.. I had 2 C if any of the #lambily wanted 2 guess!!!" schreef ze op de netwerksite. Met andere woorden; voordat de zangeres de namen van haar kinderen uit de doeken doet tegenover haar vrienden, wilde ze eerst dat haar volgers een gok zouden doen naar de ongetwijfeld poëtische namen van haar kroost.

Het is te hopen voor de kinderen dat Mariah Carey beter is in het verzinnen van namen dan het typen van Twitter-berichten in begrijpelijk Engels. Al snel stuurde de zangeres het volgende bericht de Twitter-wereld in: "The game continues!!!! This crew is a lil slow..lil slow...! Coming up next-the initials...I love the #lambily!!!!" Overigens is 'lambily' Mariahs koosnaampje voor haar fans.

Uiteindelijk kwam daar dan de langverwachte hint: "both begin w/M's!!!! :)". De namen van beide kinderen beginnen dus met een M. Een aantal Twitteraars ging direct aan de slag met het opdreunen van jongens- en meisjesnamen die beginnen met een M. Maar van Mariah Carey geen woord. Het blijft dus afwachten. Mocht je echt geïnteresseerd zijn, hou dan vooral haar Twitter-pagina in de gaten. Wie weet volgt er een nieuwe, nauwelijks leesbare, hint.

Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020