Excite

Mariah Carey huurt beveiliging in tegen Nicki Minaj

Mariah Carey ontving doodsbedreiging van haar collega Nicki Minaj. Daarom heeft de diva nu een beveiligingsteam ingehuurd om zich te beschermen tegen haar collega-jurylid van American Idol zangeres Nicki Minaj. Journaliste Barbara Walters van ABC zou Nicki Minaj na de opnames van American Idol hebben gezegd: “Als ik een pistool had, zou ik de teef neerschieten.”

Beveiligingsteam

Het beveiligingsteam van Mariah Carey is speciaal aangerukt, omdat Mariah weigert uit de Americal Idol-jury te stappen. De excentrieke Nicki ontkent de beschuldigingen uit alle macht. Op sarcastische toon twitterde ze: “Hey allemaal. Laten we de roddel de wereld in helpen dat Nicki iets zij over een pistool. Mensen zullen het toch wel geloven, omdat ze een zwarte rapper is. Ik lag met rot.” In een volgende tweet gaat Nicki Minaj er nog eens op door: “Ironisch is wel dat geen enkele camera of microfoon iets van die uitspraak heeft opgenomen. Zelfs de producenten geloven je niet,” gaat Minaj door met haar tirade.

Kibbelen op beeld

Verschillende keren werden Nicki Minaj en Mariah Carey al ruziënd vastgelegd op beeld. Zo is op een video van TMZ te horen hoe Nicki tekeer gaat tegen Mariah: “Ik pik je arrogantie niet meer, ik sla je knock-out.” Op andere beelden zegt ze: “Ik heb al gezegd dat ik niet over me heen laat lopen door hare majesteit.” Mariah Carey reageert erop, maar het is onduidelijk wat ze precies zegt. In ieder geval moesten de opnames stil worden gelegd, zodat de kibbelende vrouwen af konden koelen. De producenten zijn nu bang dat het de twee niet meer lukt om samen tot een goed einde van de programmareeks te komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019