Excite

Mario Biesheuvel mooiste student

De Rotterdamse Mario Biesheuvel is de allermooiste student van Nederland. Tenminste, dit jaar. de student rechten gaf zich met bijna honderd andere jongens op voor de verkiezing van Studenten.nl en voerde in de afgelopen twee maanden campagne voor de strijd.

De wedstrijd werd gehouden in samenwerking met Direct Printing, Mannenwinkel en SLAM!FM. Van de twaalf mooiste studenten is een kalender gemaakt die via Studenten.nl verkocht zal worden. De opbrengst van die kalender gaat naar de organisatie Novib.

De Rotterdammer wist twee Groningers te verslaan, namelijk Martin Terpstra, student Communicatie, en Jelte Bekius, Student Marketing.

Voor de verkiezing werden alle jongens op verschillende manieren gefotografeerd, onder meer in hun ondergoed. De foto’s werden op de website geplaatst en bezoekers konden stemmen. De 22-jarige rechtenstudent wist de meeste stemmen voor zich te winnen. Hij komt op de kalender, mag zich een jaar lang de allermooiste student van Nederland noemen én krijgt een laptop en een vakantie naar Ibiza cadeau.

Van de laatste twaalf finalisten kwamen maar liefst vier mannen uit Groningen. De rest was iets beter verspreid over Nederland.

Studenten.nl is op dit moment nog op zoek naar de Studente van het Jaar. Daar is duidelijk meer belangstelling voor: al ruim tweehonderd studentes hebben zich aangemeld. Inschrijven is nog mogelijk.

Afbeelding: Studenten.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020