Excite

Marlayne Sahupala wil muziekprogramma presenteren

Marlayne Sahupala, vooral bekend als presentatrice van Shownieuws, zou graag een muziekprogramma willen presenteren. Naast presenteren zingt de blonde Sahupala namelijk ook nog eens een heel behoorlijk moppie.

Sahupala is één van de gezichten van Shownieuws, maar doet daarnaast nog veel meer. Zo presenteerde ze bijvoorbeeld eerder ook Huizenjacht en De Afvallers XXL. "Het ultieme is natuurlijk als er ook een muziekprogramma bij zou komen," zei ze tegen de forensenkrant Spits.

Volgens Sahupala zou vooral een combinatie van zingen en acteren haar erg bevallen. "Een tv-programma maken met uiteenlopende artiesten, dat zou ik in mijn carrière nog willen doen. Dan gaan we op het podium verschillende muzikale combinaties en genres uitproberen. Ik wil dan natuurlijk wel graag meezingen. Dan babbel ik het ondertussen aan elkaar."

Hoewel Sahupala haar bekendheid aan het presenteren te danken heeft, zou ze niet zonder muziek kunnen leven. Ze deed in 1999 mee aan het Eurovisiesongfestival in Jeruzalem en ze bracht in 2001 het album ‘Meant to Be’ uit. Ze is momenteel bezig met het opnemen van een nieuwe langspeelplaat. "Muziek is mijn passie, daar zou ik niet zonder kunnen. Ik zou er eerder mee kunnen leven als ik niet meer zou kunnen presenteren."

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018