Excite

Martijn Krabbé aangeklaagd voor verkrachting

De ex van Martijn Krabbé, Tessa van Leijenhorst, heeft aangifte tegen hem gedaan vanwege verkrachting. Ze deed dit maandagmiddag, samen met haar advocaat Gerard Spong. De zaak tussen Krabbé en zijn ex is al even in het nieuws en Krabbé deed zelf al aangifte tegen Van Leijenhorst vanwege een recente mishandeling.

Vorige week bevestigde de advocaat van Van Leijenhorst al dat er een afspraak gemaakt was met de zedenpolitie. Tessa en Martijn zouden tien jaar geleden een kortstondige relatie hebben gehad en tijdens een dronken bui zou Krabbé haar mishandeld en aangerand hebben. Er is aangifte gedaan van verkrachting of poging tot verkrachting en/of mishandeling.

Krabbé claimde onlangs bij de politie dat Van Leijenhorst hem mishandeld heeft. Van Leijenhorst claimt hetzelfde en laat foto’s met blauwe plekken zien als bewijs. Zij zegt dat Krabbé tijdens zijn woedeaanval strak stond van de wodka en cocaïne.

Krabbé doet de uitlatingen van zijn ex af als onzin en zegt dat hij al een tijdje door haar gechanteerd wordt. Of dat betekent dat hij haar eerst geld heeft gegeven om haar mond te houden, is niet bekend. Krabbé kan in ieder geval rekenen op de sympathie van Johnny Kraaijkamp Jr: hij werd eerder ook beschuldigd van mishandeling en weet welke impact dat kan hebben op je goede naam.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018