Excite

'Martijn Krabbé heeft mij verkracht'

Martijn Krabbé lijkt een hele sympathieke jongen. Toch wordt de televisiepresentator aangeklaagd voor verkrachting door zijn voormalige partner Tessa van Leijenhorst. En die laatste is begrijpelijkerwijs niet blij met Martijn: "Ik walg en kots van die jongen."

Gisteren vertelde Tessa aan het SBS-programma Shownieuws dat ze van plan was aangifte te doen tegen de 43-jarige presentator. "De aanklacht zal worden: niet poging tot verkrachting, geen aanranding, maar verkrachting. Dat is een groot begrip, waar zoveel zaken onder vallen, dat Martijn aangeklaagd wordt voor verkrachten," aldus een boze Tessa via de telefoon.

Tien jaar geleden hadden de twee een relatie met elkaar. Hoewel er van liefde dus al lang geen sprake meer was, waren Tessa en Martijn nog wel vrienden. Tegen het AD meldde Tessa gisteren dat de zoon van acteur Jeroen Krabbé ineens weer aan de deur stond, onder invloed van alcohol en cocaïne. "Hij wilde seks, toen ik dat weigerde, heeft hij geprobeerd mij aan te randen. Hij ging onder invloed van harddrugs en drank op mij zitten en pakte mijn keel vast. Zo erg dat ik geen lucht meer kreeg." Uiteindelijk wist ze uit de greep van Krabbé te ontkomen.

Volgens de advocaat van het gezicht van The Voice of Holland klopt er helemaal niets van de beschuldigingen. "Eerst was het aanranding, toen poging tot verkrachting en toen verkrachting. Dat maakt het verhaal niet waarschijnlijker," aldus de raadsman tegen RTL Boulevard. Tegen Tessa is inmiddels aangifte gedaan wegens laster.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020