Excite

Martijn Krabbé werkt volledig mee aan onderzoek

Martijn Krabbé wil zo snel mogelijk duidelijkheid in de aanklacht die tegen hem is ingediend wegens verkrachting. Begrijpelijk, want de zaak doet het imago van de presentator natuurlijk niet veel goed. Krabbé werkt volledig mee aan een onderzoek dat naar hem is ingesteld.

Eerder deze maand werd de presentator van onder andere In Holland Staat Een Huis door zijn ex-vriendin Tessa van Lijenhorst beschuldigd van verkrachting. Krabbé zou zich niet hebben kunnen inhouden, nadat de twee ruzie kregen in het huis van Van Lijenhorst.

Er is in ieder geval DNA-onderzoek gedaan, maar dat is volgens de advocaat van Krabbé vaste prik. "Het feit dat er een DNA-onderzoek heeft plaatsgevonden heeft totaal geen nieuwswaarde," zei Stefan Kalff tegen De Telegraaf. "Dat is namelijk in dergelijke justitiële onderzoeken heel gebruikelijk," aldus de advocaat.

Verder zij Kalff dat zijn cliënt altijd open is geweest over het feit dat hij wel degelijk bij Van Lijenhorst op bezoek is geweest. "We hebben het hier niet over Dominique Strauss-Kahn, waarbij een van de partijen alles ontkent. Martijn werkt ook volledig mee aan het onderzoek."

Volgens Krabbé is er niets waar van de beschuldigingen van Van Lijenhorst. Zij zou de presentator bewust proberen te beschadigen. Krabbé kreeg hierin bijval van acteur Johhny Kraaijkamp Jr., die ooit met een vergelijkbaar geval te maken kreeg.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020