Excite

Martin wint Holland’s Got Talent

De verwachtingen zijn uitgekomen: afgelopen vrijdag heeft Martin Holland’s Got Talent gewonnen. De operazanger wist op kijkers thuis en in de studio een onuitwisbare indruk te maken.

Voor de Zuid-Limburger kwam de winst als geroepen; hij as net daarvoor na veertig jaar trouwe dienst ontslagen en moest het bakkersvak daarom opgeven. Martin zong voor de finale een nummer speciaal voor zijn overleden schoonzus: Una furtiva lagrima (een verholen traan). Met dit nummer wist hij zoveel indruk te maken, dat hij uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

Op een tweede plek kwam Elastic Double terecht. Dit flexibele dansduo maakte net wat minder indruk dan Martin, maar dat wil niet zeggen dat hen geen mooie carrière wacht. Dan Karaty heeft namelijk al beelden van het duo in Los Angeles laten zien en gaf aan dat ze daar erg enthousiast waren. De kans dat ze het daar gaan maken is dus ook aanzienlijk. Karaty was in ieder geval erg blij met ze en gaf aan dat het duo beter in hun van was dan iedereen die hij tot nu toe gezien had.

Martin gaat in ieder geval eerst naar de Verenigde Staten, hij mag daar een workshop volgen. Als hij zijn collega’s uit Engeland volgt – Susan Boyle en Paul Potts deden mee met Britain’s Got Talent – dan wacht hem nog een schitterende carrière.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020