Excite

Matsoe Matsoe walgt van Tijgertje

Oh oh, Tijgertje. Werd je gisteren al opgepakt voor winkeldiefstal, mag je daarna ook nog vernemen dat je Oh Oh Tirol collega Matsoe Matsoe een ongezouten mening heeft over je daden.

Matsoe Matsoe vindt Tijgertje’s actie maar niets. ‘Je moet godverdomme hard werken voor je geld. Ik sta hier ook in een tuin te klooien zodat ik naar de winkels kan,’ zo zei hij gisteren in RTL Boulevard. Ook snapt de Hagenees niet zo goed waarom Tijgertje voor zoiets lafs als een winkeldiefstal heeft gekozen. ‘Pak dan gelijk een bank, dan ben je voor de rest van je leven klaar. Ja toch’

Overigens is het niet zo dat Matsoe Matsoe zijn mening over Tijgertje drastisch heeft moeten bijstellen. In Oh Oh Tirol was ook al te zien dat feestganger Joey en Tijgertje elkaar niet echt lagen. Zo kon hij het losbandige gedrag van Tijgertje totaal niet verdragen.

Inmiddels is Tijgertje weer vrijgelaten. Haar moeder, met wie ze de winkeldiefstal pleegde, zit nog wel vast. Het is niet de eerste keer dat Tijgertje met justitie in aanraking komt. Zo reed ze meermaals in een auto zonder rijbewijs en kwam het al vaker voor dat ze zichzelf van een five-finger discount voorzag in een winkel.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018