Excite

Matthew Perry weer in rehab

Matthew Perry heeft zich weer vrijwillig op laten nemen in een rehab kliniek. Het is voor de voormalige Friends-acteur niet de eerste keer. Om zich volledig op zijn genezing te kunnen richten, heeft hij zich tijdelijk teruggetrokken uit de showbizz.

Matthew Perry heeft al tijden lang te kampen met een medicijnverslaving en daarom heeft hij besloten zich nu voor tenminste een maand terug te trekken, om te kunnen werken aan zijn afkickproces. Hij geeft in een verklaring aan dat hij er geen moeite mee heeft als mensen hem op internet belachelijk maken: "doe dat vooral," aldus de acteur.

Overigens geeft de acteur ook aan dat het niet zo is dat hij op dit moment weer teruggevallen is in zijn oude verslaving, maar dat de opname puur als preventieve maatregel bedoeld is. In 1997 en 2001 meldde Perry zich al bij verschillende klinieken aan, omdat hij verslaafd was geraakt aan pijnstillers.

Perry is niet de enige die zich onlangs heeft laten opnemen in een afkickkliniek. Deze week werd ook bekend dat Johan Kroes, de vader van Doutzen Kroes, is opgenomen in een afkickkliniek. Hij zou een verslavingsprobleem hebben en is op dit moment in dezelfde kliniek als die waar Yuri van Gelder heen ging om van zijn cocaïneverslaving af te komen. De problemen van Kroes zouden begonnen zijn toen hij zijn vrouw verliet voor een ander.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020