Excite

Meisjes vallen niet op Harry Potter

Daniel Radcliffe is waanzinnig succesvol. De acteur die Harry Potter tot leven wekte verdient de miljoenen met massa's tegelijk. De films waar hij in speelt zijn stuk voor stuk kaskrakers. Van onbekend kindacteurtje tot wereldster, dat is wat Harry Potter voor Daniel Radcliffe betekend heeft. Maar behalve rijk en beroemd zou Radcliffe nog wel iets willen. Hij zou graag ook wat magie zien gebeuren in zijn liefdesleven, maar de meisjes zijn niet echt geïnteresseerd in zijn toverstokje.

Daniel Radcliffe voelt zich niet echt een normale jonge twintiger. Logisch, de meeste jonge twintigers zijn aan het zuipen in het kader van een studententijd, hebben meer one-nightstands dan college-uren en staan het banksaldo van Radcliffe in het rood. Eerlijk is hij wel, want hij geeft toe dat teveel werk geen excuus is. Hij is gewoon niet het type dat ontzettend aan het daten is. Dus het ligt niet aan de vrouwen, het ligt aan Radcliffe zelf. Want aan vrouwelijke fans heeft Harry Potter geen gebrek. De fans liggen in principe aan zijn voeten en als Radcliffe Hyves of Facebook zou hebben gehad, was hij kapot gekrabbeld. Gebeurde dat nu ook maar eens in het echt.

Hoewel Harry Potter hem rijk heeft gemaakt, vond Radcliffe niet alles leuk wat hij moest doen voor de film. Het opnemen van de sport zwerkbal was altijd een zware belasting voor de vleesbezem tussen zijn benen. Radcliffe geeft aan dat hij dat nooit zal missen, het opnemen van zwerkbal. Overigens had Radcliffe ook nog een andere bijzondere scene in de laatste film. Hij zoende namelijk met de actrice Bonnie Wright. Alleen tevreden over zijn eigen zoenkwaliteiten is hij niet. Hij vond het er niet uit zien en bood publiekelijk zijn excuses aan aan Bonnie. Ook niet echt beste reclame voor zichzelf.

De nieuwste Harry Potter-film ging gisterenavond in première.

Volg Harry Potter op de voet...

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020