Excite

Meivakantie wordt warmer

De afgelopen dagen lijkt het meer winter of herfst dan lente, zowel in temperaturen als in neerslag. In het noorden sneeuwde het deze week zelfs nog. Maar daar komt verandering in; in de meivakantie wordt het namelijk weer warmer. Het zou dan ongeveer dertien tot zeventien graden worden en dat is direct een stuk aangenamer dan nu.

Ook de nachten worden een stuk minder koud. Temperaturen stijgen daar met ongeveer vijf tot negen graden. Hierdoor wordt het ook op de camping een stuk fijner vertoeven. Vanaf afgelopen zaterdag heeft het namelijk elke nacht wel ergens in Nederland aan de grond gevroren, waardoor het ook 's morgens vrij koud is. In de nacht van zaterdag op zondag kunnen we nog wat nachtvorst verwachten, maar daarna wordt het weer warmer.

Ook zullen de buien die er daarna nog vallen hun winterse karakter kwijtraken. Wel zal er waarschijnlijk nog wat uit de lucht komen, maar dat zal meer gaan om regen en af en toe een beetje onweer. Daarnaast zijn er veel dagen die toch overwegend zonnig zijn. De gevoelstemperatuur gaat in ieder geval een stuk omhoog, waardoor mensen ook steeds meer het idee zullen hebben dat het daadwerkelijk lente is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021