Excite

'Mel B verlaat echtgenoot na mishandeling'

  • © Getty Images
Mel B. zou bij haar man weg zijn gegaan, omdat hij haar mishandeld zou hebben. De voormalige Spice Girl zit tegenwoordig in de jury van de Britse X Factor en verscheen daar afgelopen weekend met verschillende plekken op haar gezicht en lijf. Ook droeg ze geen trouwring. Toen gingen de geruchten al dat haar man zijn handen niet thuis had kunnen houden.

Mel B. is al weer even getrouwd met Stephen Belafonte, een man die bekend staat om zijn nogal explosieve karakter. Hij ontkende maandag overigens woedend alle geruchten en gaf aan dat zijn vrouw gewoon heel erg ziek was geweest en dat ze daarom in het ziekenhuis terecht gekomen was. Daar zou haar trouwring gestolen zijn.

Vrienden van de Spice Girl zouden echter wel beter weten en zij doen hun best om Mel bij Stephen weg te krijgen. Zij zien hem namelijk liever gaan dan komen. Ook Mel's familie is niet blij met Stephen; hij is één van de redenen dat haar moeder en zus geen contact meer hebben met Mel B.

De 39-jarige zangeres lijkt de laatste tijd overigens regelmatig problemen met haar gezondheid te hebben. Afgelopen week werd ze met spoed opgenomen, toen zou ze last hebben gehad van een maagzweer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020