Excite

Mel B weer in verwachting

Scary Spice Mel B is weer in verwachting: zij en haar echtgenoot Stephen Belafonte verwachten in de zomer hun kindje. Ook haar voormalige bandgenootjes Victoria Beckham en Emma Bunton zijn in verwachting. Mel B heeft in een interview aangegeven dat ze erg blij is met de komst van het kindje. Voor Mel is het de derde; zij heeft al een kind van de Nederlandse danser Jimmy Gulzar en Eddie Murphy.

Mel B en Stephen zouden rond de kerst besloten hebben graag samen een kindje te willen en Mel bleek vrij kort daarna zwanger te zijn. De eerste drie maanden waren zwaar voor de zangeres; in tegenstelling tot haar andere zwangerschappen was dit er eentje waarbij ze regelmatig misselijk en erg moe was.

Ook Stephen zou ontzettend blij zijn met de zwangerschap. Hij blijkt in ieder geval goed op zijn vrouw te letten, want hoewel ze de zwangerschap met een glaasje champagne mocht vieren, was het wat hem betreft wel direct het laatste glaasje champagne dat ze voorlopig dronk. Stephen heeft zelf al een 6-jarig dochtertje uit een eerdere relatie, Giselle. Zij wordt door Mel en Stephen opgevoed.

Het is nog maar de vraag of de Spice Girls bij elkaar op kraamvisite kunnen komen, want de baby’s worden omstreeks dezelfde tijd verwacht: Victoria is in juli uitgerekend en Emma in mei. Ze zullen echter nog genoeg tijd hebben om bij te praten, want waarschijnlijk komt er weer een musical uit van de dames.

Afbeelding: Flickr account constance7

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021