Excite

Mel Gibson voorkomt gevangenisstraf door schikking

Mel Gibson hoeft niet de gevangenis in. De acteur wist een schikking te treffen met de aanklagers. Hij zal binnenkort een verklaring afleggen in de huiselijk geweldzaak die tegen hem was aangespannen.

In die verklaring zal hij het slaan van zijn ex niet ontkennen, maar eveneens geen schuld op zich nemen. De acteur zou de schikking hebben getroffen om te voorkomen dat de zaak nog langer voortsleept en zijn kinderen er onder zouden lijden. Zijn advocaat noemde de te betalen persoonlijke prijs te hoog en verwees onder meer naar het mediacircus rondom de acteur. Volgens de advocaat zou het voorstel voor deze schikking dan ook van Mel gekomen zijn.

Gibson werd vorig jaar aangeklaagd omdat hij zijn ex Oksana Grigorieva geslagen zou hebben. Zij had foto’s waarop zelfs bleek dat haar gebit tijdens de klap een flinke deuk op had gelopen. Hij noemde het meer een kleine ‘pets’ die hij uit moest delen, omdat de 40-jarige pianiste een gevaar vormde voor hun dochtertje Lucia.

Naast deze strijd vochten de twee ook al om de voogdij voor dochtertje Lucia. Oksana hield vol dat Mel een gevaar was voor hun dochter, terwijl Mel het tegenovergestelde beweerde. In de eerste instantie mocht Mel zijn dochter niet zien, maar die afspraken werden later versoepeld.

Doordat de advocaat van Mel deze details allemaal naar buiten heeft gebracht, hoort Oksana deze ontwikkelingen waarschijnlijk ook via de media. Of dit nog gevolgen gaat hebben is, niet bekend.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020