Excite

Melanie Griffith eindelijk clean

Actrice Melanie Griffith is eindelijk helemaal clean. Ze is er blij mee, want voor haar voelde het verslaan van de verslaving alsof ze vrijgelaten werd uit de gevangenis. Het is bijna de eerste keer dat de actrice, getrouwd met Antonio Banderas, helemaal van de verslavende middelen af is.

Volgens eigen zeggen is de 52-jarige actrice eigenlijk haar hele leven verslaafd geweest. Ze had een groot probleem met alcohol en gebruikte regelmatig drugs. Haar hele leven heeft ze geprobeerd om er vanaf te komen en nu is het eindelijk gelukt. Voor Griffith voelt het als een bevrijding om niet meer afhankelijk te zijn van drank of drugs.

Om haar verslavingen uiteindelijk de baas te worden, heeft Griffith ze zich voorgesteld als een beest dat uitgehongerd moest worden. ‘Voeden’ van het beest zou er juist voor zorgen dat het meer wilde en dat was niet de bedoeling. Dat had ze jarenlang al gedaan. Stoppogingen waren eerder op niets uit gelopen, ook al vroeg ze al vrij vroeg hulp voor haar probleem: op haar 30e werd ze voor het eerst opgenomen.

Echtgenoot Banderas is trots op de prestaties van zijn vrouw. Hij trouwde in 1996 met haar, maar had wel moeite met haar verslaving, die in 2007 een hoogtepunt bereikte. Toen raakte Melanie verslaafd aan de medicijnen die ze kreeg om de pijn die ze na een skiongeluk had te verzachten. Banderas geeft aan dat het een dagelijks gevecht is, maar dat Melanie zich erg goed houdt. Volgens de acteur hebben ze nooit overwogen om te scheiden.

Afbeelding: Flickr account Alan Light

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020