Excite

Merkwaardige aanklacht tegen Justin Bieber

Popidool Justin Bieber is aangeklaagd voor diefstal van een creditcard. Daarmee zou Bieber een penisvergroting hebben afgerekend. De merkwaardige aanklacht komt van een man die beweert de vader van Selena te zijn. Behalve van diefstal wordt Justin nog van veel vreemdere zaken beschuldigd.

Vuurwerk

Het grootste verwijt aan het adres van de popidool, is dat hij niet eerlijk zou zijn tegen zijn vriendin Selena Gomez. De Canadese Justin zou zijn vriendin hebben bedrogen met Ke$ha, Rihanna en Penelope Cruz. Ook verdenkt de man Justin Bieber ervan bij hem in huis te zijn geweest op de onafhankelijkheidsviering dit jaar, samen met rapper Usher. Justin Bieber zou vervolgens vuurwerk hebben afgestoken in de anus van de aanklager, terwijl hij liedjes van Katy Perry zong.

Geld schuldig

De man geeft ook aan dat hij nog veel geld krijgt van Justin Bieber. De popster zou nog 426,78 dollar schuld hebben bij de man; een voorschot toen Biebers vriendin Selena Gomez een abortus moest ondergaan. “Justin Bieber heeft mijn dochter Selena zwanger gemaakt op de vloer van mijn slaapkamer, op mijn Canadese berenvel.”

Emotioneel wrak

Aan het einde van de verklaring naar aanleiding van de aanklacht zegt de zelfverklaarde vader van Selena dat hij een gebroken man is. “Ik ben een emotioneel wrak, Amerika zou de liedjes van Bieber moeten boycotten.” Justin Bieber heeft zelf nog niet gereageerd op de bijzondere beschuldigingen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019