Excite

Michael Buble niet echt in shape

Michael Buble is natuurlijk wereldbekend met zijn vele hits. Vaak draagt hij strakke pakken en op televisie ziet hij er dan ook best goed uit. Helaas is hij minder goed in shape dan verwacht. De zanger heeft duidelijk wat kilo’s te veel. Dit was te zien op het strand van Barbados, waar Michael Buble met zijn verloofde Luisana Lopilato.

Zijn verloofde Luisana zag er wel afgetraind uit en Michael Buble kan hier wel een voorbeeld aan nemen. Vermoedelijk komen de extra kilo’s door de feestdagen. Toch is het te hopen dat Michael nog voor zijn huwelijk op 6 april de nodige kilo’s weer kwijt is.

Het is in ieder geval goed om te weten dat de Canadese zanger zich niet schaamt voor zijn lichaam en lekker naar het strand gaat om te genieten. Ook leek hij het naar zijn zin te hebben met Luisana Lopilato en genoten ze samen van het strand en het mooie weer.

Michael Buble is bekend van verschillende nummers. In 2003 verscheen zijn eerste album met de Titel Michael Buble en dit was al meteen een groot succes. Wereldwijd heeft hij meer dan tien miljoen albums verkocht en er zijn ondertussen al vier verschillende studioalbums van hem verschenen. Nummers als Feeling goed, Lost, Hollywood en Haven’t met you yet doen het goed in de hitlijsten. Michael Buble is nog lang niet van plan om te stoppen met zingen en geniet er iedere dag opnieuw van.

Afbeelding: Flickr, gebruiker vegas76wa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020