Excite

Michael Douglas neemt gezin mee naar Disneyland

Het gaat steeds beter met Michael Douglas. Tenminste, zo lijkt het. De 66-jarige acteur is al een aantal maanden onder behandeling voor keelkanker, maar van die triestigheid was niets te merken in de afgelopen dagen. Die bracht Douglas namelijk samen met zijn gezin door in Disneyland Florida.

Douglas en Zeta-Jones vierden samen met hun kinderen Dylan en Carys het park, om te vieren dat de twee tien jaar getrouwd zijn. Dit is niet de enige activiteit die Douglas ondanks zijn ziekte onderneemt. Hij heeft onder meer een project opgezet waarmee hij geld wil inzamelen voor kankeronderzoek. Ook zet hij zich in om mensen meer bewust te maken van mogelijke symptomen van kanker.

Volgens insiders zou het uitje naar Disney ook bedoeld zijn om te vieren dat Douglas kankervrij is. Hiervoor vierde hij Halloween ook al groots met zijn gezin. Hij kan het zich op het moment in ieder geval veroorloven om wat geld te laten rollen, want in november werd nog bekend gemaakt dat hij zijn ex-vrouw Diandra niet hoeft te laten delen in het geld dat hij krijgt voor zijn rol in Wall Street 2. Hierdoor houdt hij een aantal miljoen zelf in zijn zak. Diandra hoeft overigens ook niet op een houtje te bijten: zij kreeg bij de scheiding al 45 miljoen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker loritingey

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020