Excite

Michael Douglas veroorzaakte keelkanker zelf

Michael Douglas denkt dat hij zelf de oorzaak is van de keelkanker waar hij nu last van heeft. Volgens de acteur heeft hij veel te veel gerookt en gedronken. Ook stress zou een belangrijke rol hebben gespeeld. Douglas onthult bovendien dat deze specifieke vorm van kanker wordt veroorzaakt door alcohol.

Douglas sluit ook de invloed van afgelopen jaar niet uit. Dit jaar was erg zwaar voor de acteur, die onder meer in een heftige juridische strijd met zijn ex-vrouw verwikkeld is. Ook moest Douglas zijn zoon naar de gevangenis brengen. Hier moet hij maximaal vijf jaar verblijven vanwege drugsbezit.

De zaak die tussen Douglas en zijn ex speelt, heeft te maken met zijn nieuwe film, Wall Street: Money Never Sleeps. Bij hun scheiding zijn de twee overeen gekomen dat zijn vrouw een percentage zou krijgen van de opbrengsten van de films die Douglas maakte tijdens hun huwelijk. Volgens zijn vrouw heeft zij echter ook recht op de opbrengsten van deze film, omdat het gaat om een vervolg op Wall Street, een film die tijdens hun huwelijk gemaakt werd. Douglas is het daar niet mee eens, omdat het om een compleet nieuwe film gaat, die nu pas geschoten wordt.

De film zal op 23 september in de bioscopen verschijnen. Douglas neemt hierin weer de rol van Gordon Gekko op zich. In de film zullen ook Josh Brolin, Shia LaBeouf, Frank Langella, Carey Mulligan, Vanessa Ferlito en Susan Sarandon meespelen.

Afbeelding: Youtube, official trailer

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020