Excite

Michael Jackson begraven zonder hersens

Vergeten is de wereld dat er een economische crisis heerst en dat die o-zo-gevaarlijke Mexicaanse varkensgriep zich over de wereld verspreid. Michael Jackson, dat is wat de klok slaat. Zijn dood heeft de wereld stil gezet en maakt iedereen verslaafd aan nieuws over de dood van de King of Pop. Michael Jackson wordt overigens begraven met een witte handschoen, zoals hij ze droeg tijdens de "This Is It"-Tour. Het is nog een van z'n favoriete ook. De witte handschoen is voorzien van een heleboel Swarovsky diamanten, dus het blijft volledig in de style van Michael Jackson. Zo zal hij het gewild hebben.

Michael Jackson wordt dus begraven met een witte handschoen, maar zonder zijn hersenen. Niet dat hij die momenteel nog hard nodig heeft, maar zijn hersenen worden onderzocht om te kijken wat de doodsoorzaak is. De begrafenis moet dus plaats vinden zonder het brein van de King of Pop. Zodra het onderzoek voltooid is, ontvangt de familie het pakketje hersenen weer terug. Op welke manier de grijze cellen worden overgedragen en of ze wellicht de begrafenis uitstellen om te wachten op de terugkeer van het orgaan. Overigens maakt de aanwezigheid van de hersenen niet uit wat betreft de religieuze aantrekkingskracht van de begraafplaats, die miljoenen fans zal trekken, ongeacht waar Michael Jackson uiteindelijk zal rusten.

Hoewel het onderzoek nog in volle gang is, heeft een dokter van Michael Jackson besloten om op te biechten dat hij wellicht de Magere Hein een handje heeft geholpen. Dr. Marcus Klein, Dermatoloog van beroep, heeft toegegeven dat hij Michael Jackson de pijnstiller Demerol heeft toegediend. Een nogal zwaar medicijn, dat wellicht heeft bijgedragen aan de dood van de popster. Dr. Klein zegt ook andere medicijnen in huis te hebben aangetroffen die niet van hem afkomstig waren. Als de doodsoorzaak van Michael Jackson kan worden toegeschreven aan een of enkele personen, dan zijn die uiteraard onmiddellijk vogelvrij. Massahysterie kan vreemde vormen aannemen.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020