Excite

Michael Jackson bereidt comeback voor

Om zich voor te bereiden op zijn comeback zal de King of Pop Michael Jackson een reeks concerten in Londen geven. In totaal zal hij zo’n dertig concerten geven, waarmee hij ongeveer 50 miljoen dollar verdient. Deze deal is gekomen uit maandenlang geheim overleg met de organisatie. De optredens vinden plaats in de Londense 02 Arena.

De concerten zullen ‘The Greatest Comeback in History’ heten en vinden waarschijnlijk in juli plaats. Michael Jackson heeft waarschijnlijk voor Europa gekozen, omdat hij daar nog steeds erg populair is. In Amerika is die populariteit een stuk minder geworden. Of de King of Pop na zijn optredens in Londen nog verder zal touren is nog onbekend. Echte fans zullen dus naar Engeland moeten reizen als ze de artiest zeker willen zien.

Michael Jackson brak al door als kind-ster. Later heeft hij verschillende grote hits gescoord met nummers zoals ‘Thriller’, ‘Billy Jean’ en ‘Black or white’. De laatste jaren is de ster vooral negatief in het nieuws geweest. Hij heeft verschillende rechtszaken gehad met betrekking tot het misbruiken van kinderen. In hoeverre hij dit echt heeft gedaan is nog steeds niet duidelijk. Michael Jackson hoopt met zijn comeback te laten zien wie hij werkelijk is en dat hij het nog steeds in huis heeft om goede muziek te maken. Daarnaast gaat het financieel niet heel goed met hem en zullen de concerten hem weer een goede financiële ondergrond geven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020