Excite

Michael Jackson en Amy Winehouse geen comeback, No Doubt wel

Meerdere artiesten hebben hun comeback aangekondigd. Michael Jackson zou vijftig shows in Londen en ook Amy Winehouse heeft een comeback om het leven geholpen door een optreden af te zeggen. De oude band van Gwen Stefani, No Doubt, heeft intussen wel een succesvol eerste optreden gegeven. In Las Vegas brachten zij hun oude hits ten gehore voor een publiek van 12.000 man. Ook P. Diddy was aanwezig in het publiek. Stefani noemde het concert een groot succes.

Michael Jackson zou op dit moment hard aan het oefenen moeten zijn voor zijn grote comeback. Londen is vijftig concerten belooft. Maar de voormalige King of Pop stuurt regelmatig zijn kat naar de repetities. Terwijl zijn dansers zich het zweet in de naad oefenen, is de Jackson zelf nog maar twee keer verschenen. Hij schijnt ook met kwaaltjes te lopen als rugpijn. Dat de concerten dus ook daadwerkelijk doorgaan, is dus twijfelachtig.

Ook Amy Winehouse zegt concerten af. Op 31 mei zou de soulzangeres een concert geven in Londen, maar ze zei haar comeback af. De officiële lezing is dat ze aan het afkicken is, maar er zijn al weer foto's gespot dat ze flink aan het doorzakken is op een tropisch strand. Van afkicken zal dus wel weinig komen. Het kan natuurlijk ook gewoon aan de vibe van Londen liggen, maar in het geval van Winehouse en Jackson twijfelen we daar aan.

Afbeelding: Flickr.com

Kijk hier voor een overzicht van festivals deze zomer

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020