Excite

Michael Jackson had stand-in

Paris Jackson, de dochter van Michael Jackson heeft een opvallende onthulling gedaan. De meeste liedjes op het laatste album Michael zouden niet door Michael Jackson zelf gezongen zijn, maar door een stand-in. Paris deed de onthulling in 2008 op een videochat met haar vriendinnen, vlak voordat het album uitkwam. Het gesprek van toen is nu uitgelekt, omdat iemand het heeft opgenomen. Op het album staan enkele nog niet eerder verschenen nummers en duetten van de poplegende.

Eerder al geruchten over echtheid Michael

Paris lijkt te bevestigen wat een aantal echte Michael Jackson fans al dachten, namelijk dat een Michael Jackson-imitator de nummers heeft ingezongen. Paris Jackson laat op de chat het nummer Hold my Hand horen aan haar vrienden. Wanneer iemand vraagt waarom de stem niet op die van haar vader lijkt, zegt Paris: “Omdat hij het niet is... Het hele album is niet zijn stem!! Kijk op internet, kijk op Youtube en zoek naar Jason Malachi. Hij is het!!”

Ontkenning van plantenmaatschappij

Vlak na het album Michael uitkwam in 2010, was er al twijfel over de echtheid van sommige nummers. Dit werd altijd ontkracht door Sony en door de van imitatie verdachte Malachi. Paris Jackson lijkt daar op te reageren met de uitspraak op de videochat: “Ik weet wanneer hij het is en wanneer hij het niet is, want hij zong altijd voor me.”

Tape Paris Jackson te koop

De echtheid van de videochat kan nog niet getoetst worden. Op dit moment is de opname te koop tegen het hoogste bod.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020