Excite

Michael Jackson krijgt postuum kerstalbum

Michael Jackson’s nabestaanden en platenmaatschappij laten geen kans onbenut om nog een slaatje te slaan uit de dood van de popster. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat er postuum wederom een plaat van de King of Pop wordt uitgebracht. Dit keer gaat het om een album met tot nu toe nog onbekende nummers. Het album wordt vanzelfsprekend precies voor de kerst uitgebracht.

Vanaf 13 december ligt het nieuwe album, dat ‘Michael’ heet, in de schappen. Maar weinig mensen zouden weten dat Michael regelmatig nieuwe nummers opnam, op heel diverse locaties. Met deze nieuwe nummers zouden fans een heel bijzonder kijkje in de keuken krijgen en komen ze erachter hoe Michael als artiest werkte. Het moet een enorm bijzonder resultaat zijn, maar dat is ook zo ongeveer alles wat de platenmaatschappij over dit nieuwe album kwijt wil. Hoewel er wordt gezegd dat Michael ook samen heeft gewerkt met anderen, wordt daar nog niets over verteld. Ook het aantal tracks is nog niet bekend.

De albumcover is in ieder geval wél een extra reden om het album te kopen: het is een soort compilatie van Michael’s muzikale carrière, gebaseerd op een olieverfschilderij van Kadir Nelson. De cover zit vol met symboliek. Zo zou je tekenen kunnen zien van Michael Jackson’s grote hart en zijn liefde voor zijn fans. Ook zijn metamorfose van een zanger tot een artiest wordt via de cover weergegeven.

Afbeelding: Sony Music

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021