Excite

Michael Jackson: nieuwe schokkende onthullingen!

Eerder berichtten we al dat het vermoeden bestond dat Michael Jackson nog een zoon had, namelijk Omer Bhatti. Hoewel dit eerder niet werd bevestigd, is daar nu verandering in gekomen. Bovendien lijkt er weer een onduidelijk puntje rond de dood van de popster te zijn opgehelderd.

Joe Jackson, die sinds de dood van zijn zoon weer volop in de spotlights is getreden, heeft in een interview met Newsone.com impliciet toegegeven dat de 25-jarige Omer Bhatti wel de zoon is van Michael Jackson. Joe meldde dat er nog een vierde kind was dat niet alleen op Michael leek, maar ook als hem danste en zich als een Jackson gedroeg. Hoewel zelfs Omer Bhatti ontkende een zoon van Michael te zijn, lijken alle signalen nu toch echt de andere kant op te wijzen!

Dit geldt ook voor de dood van Michael. Eerder werd aangenomen dat de King of Pop zijn laatste nacht doorbracht in zijn eigen slaapkamer en hier dan ook overleed. Nu blijkt echter dat hij waarschijnlijk is overleden in het bed van zijn huisdokter Dr. Conrad Murray! Waarschijnlijk kreeg de popster hier steeds zijn dosis Propofol. De dosis die hij die dag kreeg, heeft waarschijnlijk zijn dood veroorzaakt. De uitkomsten van het officiële onderzoek laten nog een paar dagen op zich wachten.

Op dit moment onderzoekt de politie de dood van Michael Jackson en het begint er steeds meer op te lijken dat een natuurlijke dood volledig kan worden uitgesloten.

Afbeelding: Flickr account tranchis

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018