Excite

Michael Jackson nog niet begraven

Hoewel eerder werd gedacht dat de King of Pop inmiddels al begraven was, blijkt nu dat Michael Jackson waarschijnlijk nog steeds in de vriezer ligt van Forrest Lawn, de begraafplaats in de Hollywood Hills.

Dit komt omdat de familie Jackson er nog steeds niet over uit is waar Michael begraven moet worden. Jermaine ziet zijn broer het liefst begraven op Neverland, maar staat alleen in die wens. De andere familieleden zeggen namelijk dat Michael Neverland is gaan haten na het beruchte proces met betrekking tot kindermisbruik. Jermaine en de rest van de familie groeien hierdoor steeds meer uit elkaar en het lijkt erop dat het dus nog even kan duren voor hier een beslissing genomen zal worden.

Zolang de familie het nog niet eens is over een definitieve begraafplaats, zal de King of Pop nog niet ten ruste worden gelegd. Zijn moeder heeft hem inmiddels al een aantal keer bezocht in de vriezer in Forrest Lawn, aldus een bron dichtbij de familie Jackson.

Ondertussen gaat het onderzoek naar de dood van Michael Jackson gewoon door en melden bronnen onder andere dat Dr. Conrad Murray niet bij de popster in huis woonde, maar zo’n 15 kilometer verderop. Overigens pleit hem dit niet vrij van betrokkenheid bij de dood van Michael Jackson.

Afbeelding: Flickr account Tony the Misfit

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021