Excite

Michael Jackson opent concerten met een olifant

Michael Jackson is niet helemaal meer gelijkwaardig qua denkniveau aan de rest van de mensheid. Michael Jackson is de overtreffende trap van grootheidswaanzin. En neem het de beste man eens kwalijk. Zijn leven, van jeugd tot heden, is natuurlijk een waanzinnige, absurde, niet te bevatten reeks van gebeurtenissen die normale mensen over het algemeen niet overkomen.

Dat even ter introductie om het volgende nieuws over Michael Jackson in het juiste perspectief te plaatsen. De King of Pop wil namelijk een jungle-thema tijdens zijn vijftig concerten in Londen. En omdat hij Michael Jackson is, wil hij dan opkomen op de rug van een olifant, terwijl hij panters vasthoudt met behulp van gouden kettingen. Dus of de organisatoren dat even willen regelen. "Zie maar even hoe je dat doet met wetgeving en vergunningen", lijkt de boodschap te zijn van Wacko Jacko.

Behalve een opkomst op de rug van een olifant eist Michael Jackson ook een panter, slangen en tropische vogels op het podium. En drie apen, maar dat is natuurlijk logisch. Verder komt er behalve het jungle-thema ook een weer-thema en een circus-thema tijdens de concerten. En hoopt Michael Jackson de medewerking te krijgen van honderd Masai-krijgers. Juist.

Over de dierentuin die moet worden opgezet, maken de organisatoren zich nog niet eens de meeste zorgen. De organisatie is vooral bang dat Michael Jackson weinig hits zingt en vooral recente nummers, die slecht zijn ontvangen. Ja, dat is inderdaad een stuk ernstiger dan een op hol geslagen olifant in een volgepakte arena, terwijl twee panters de King of Pop opeten en de Masai-krijgers lachen om de jungle-fail van die domme westerlingen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020